Συστήματα Θερμής Κόλλας με Αυτόματη Τροφοδοσία

 

Τα συστήματα αυτόματης τροφοδοσίας κόλλας της Nordson παρακολουθούν και διατηρούν τα ιδανικά επίπεδα θερμής κόλλας στο καζάνι. Το σφραγισμένο καζάνι και αυτόματο σύστημα τροφοδοσίας ανακουφίζει τους χειριστές από το συνεχές γέμισμα των καζανιών, μειώνοντας τη δημιουργία κάρβουνου και τη μόλυνση της κόλλας από τη σκόνη του εργοστασίου.

Τα συστήματα πλήρωσης της Nordson είναι διαθέσιμα ως ένα νέο πλήρες σύστημα με καζάνια ProBlue 4, 7 & 10, καθώς και ως εξοπλισμός μετατροπής των καζανιών που ήδη υπάρχουν στο εργοστάσιο και καλύπτουν τα περισσότερα καζάνια που χρησιμοποιούνται στη συσκευασία.

 

Σύνδεσμοι

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
Χαρακτηριστικά Συστήματα Αυτόματης Τροφοδοσίας Κόλλας

 

 

Σύστημα Αυτόματης Πλήρωσης ProBlue® Fulfill® Retrofit 

Τα συστήματα Fulfill Retrofit μετατρέπουν τα μηχανήματα σας σε συστήματα με αυτόματη τροφοδοσία κόλλας, διατηρώντας το καζάνι κόλλας πάντα γεμάτο για βελτιωμένη παραγωγικότητα, μειωμένη συντήρηση, λιγότερα σκάρτα και ελάχιστες διακοπές λειτουργίας.

Problue® Fulfill® Σύστημα Αυτόματης Τροφοδοσίας 

Το σύστημα ProBlue Fulfill είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα που συνδυάζει το καζάνι θερμής κόλλας και το σύστημα αυτόματης συμπλήρωσης κόλλας για να διατηρεί σταθερά τα επιπέδα της κόλλας.