Συστήματα Infrared Heraeus

 

Οι λυχνίες και οι μονάδες υπέρυθρης ακτινοβολίας χρησιμοποιούνται σε πολλές διαδικασίας βιομηχανικής θέρμανσης: Στέγνωμα και curing των επιστρωμμάτων, διαμόρφωση, ανάγλυφη εκτύπωση, λαμινάρισμα, συγκόλληση, πρόψηση, θέρμανση, προθέρμανση και μείωση των μικροβίων.

Υπέρυθρες Λυχνίες

Οι υπέρυθρες λυχνίες της Heraeus είναι κατασκευασμένες με την πείρα χιλιάδων εφαρμογών. Μόνο τα καλύτερα υλικά και τεχνολογίες είναι εγγύηση για την καλύτερη απόδοση των υπέρυθρων λυχνιών μας ακόμη και στις βιομηχανικές διαδικασίες που είναι ιδιαίτερα απαιτητικές. Μία μεγάλη γκάμα λυχνιών, μονάδων και συστημάτων σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε την ιδανική υπέρυθρη λύση για τη δική σας βιομηχανική διαδικασία.

 

Υπέρυθρες Λυχνίες Άνθρακα QRC υπέρυθρες λυχνίες με νανο-ανακλαστήρες
Υπέρυθρες λυχνίες το Χρυσό 8  - μικρού και μεσαίου κύματος IP 65 υπέρυθρες λυχνίες
Λυχνίες IR στρογγυλού αυλού Εξαρτήματα για υπέρυθρη θέρμανση
InΕιδικές υπέρυθρες λυχνίες Υπέρυθρα συστήματα Vulcan με καταλύτη αερίου 

 

Υπέρυθρες μονάδες

Τα αρθρωτά συστήματα IR της Heraeus είναι συστήματα θέρμανσης τα οποία κατασκευάζονται και παρέχονται για εγκατάσταση ως κομμάτι της δικής σας βιομηχανικής παραγωγής. Τα υπέρυθρα συστήματα θέρμανσης είναι εφοδιασμένα με υπέρυθρες λυχνίες Heraeus, σε κουτιά ειδικής κατασκευής με ταιριαστά συστήματα ελέγχου. Τα αρθρωτά συστήματα είναι η ιδανική λύση για υπέρυθρες βιομηχανικές εφαρμογές γιατί η λυχνία και η μονάδα είναι τέλεια συντονισμένα μεταξύ τους.

Μονάδες Υπέρυθρης Ακτινοβολίας από απλές μέχρι ειδικής κατασκευής C power dosing, σύστημα ελέγχου και ρύθμισης για υπέρυθρες μονάδες
   

 

 

 

 

 

Περισσότερες Πληροφορίες

 

Υπέρυθρες εφαρμογές ανά Βιομηχανία

 

Υπέρυθρη Διαδικασία Θέρμανσης