Αντλίες Prodigy® Γενιά II HDLV®

 

Οι αντλίες βαφής Prodigy HDLV χρησιμοποιούν την τεχνολογία πυκνής φάσης με πούδρα υψηλής πυκνότητας και αέρα χαμηλής ταχύτητας, για να προωθήσουν περισσότερη πούδρα με λιγότερο πεπιεσμένο αέρα.

 

 

 

 

Σύνδεσμοι

Prodigy® HDLV® High-Capacity Pump Literature

Prodigy® HDLV® Transfer Pump for Color Modules Literature

 

 

 

 

   

Η σειρά αντλιών Prodigy II HDLV περιλαμβάνει την αντλία του πιστολιού και την αντλία υψηλoύ δυναμικού. Οι αντλίες καθαρίζονται και προς τις δύο κατευθύνσεις, αναρρόφηση και παροχή, και έχουν ένα διάφανο, φιλικό προς το χρήστη σχέδιο, για εύκολα διαγνωστικά. Οι αντλίες δεν διαθέτουν κινούμενα μέρη ή στεγανωτικά που χρειάζονται συντήρηση ή αντικατάσταση.

Η αντλία πιστολιού Prodigy HDLV μετακινεί πούδρα προς το πιστόλι βαφής με μικρότερη ταχύτητα αέρα με αποτέλεσμα έναν απαλότερο ψεκασμό, μικρότερο υπερψεκασμό, μεγαλύτερη απόδοση μεταφοράς και μεγαλύτερη εξοικονόμηση πούδρας.

Η αντλία υψηλού δυναμικού Prodigy II HDLV μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παρθένες αλλά και για ανακτημένες πούδρες. Χρησιμοποιεί λιγότερο πεπιεσμένο αέρα, ενώ παρέχει τριπλάσια ποσότητα πούδρας από μία αντίστοιχη αντλία venturi, και επιταχύνει το χρόνο αλλαγής χρώματος.

 

 

Σχετικές Λύσεις    
   
Ηλεκτρικές Συσκευές   
Η Nordson είναι ο κύριος κατασκευαστής μηχανημάτων βαφής για τη βιομηχανία ηλεκτρικών συσκευών.  
   
Επεξεργασία Τροφίμων  
Τα ηλεκτροστατικά συστήματα ψεκασμού, οι αντλίες και τα συστηματα βαφής πούδρας τη Nordson παρέχουν αξιόπιστη, ακριβή απόδοση σε όλες τις εφαρμογές τροφίμων  

 

 
Σχετικά Προϊόντα  

 

 

ColoMax® Μηχανικά Συστήματα Βαφής Πούδρας

Το μηχανικό σύστημα βαφής και ανάκτησης πούδρας ColorMax® της Nordson παρέχει γρήγορες αλλαγές χρώματος διάρκεια 10 με 15 λεπτών με υψηλή απόδοση συστήματος, βέλτιστη ροή αέρος και μέγιστη χρήση πούδρα ώστε να καλύπτει τα λιτά βιομηχανικά συστήματα.

ColorMax® 3 Σύστημα Βαφής Πούδρας

Tο σύστημα βαφής και ανάκτησης πούδρας ColorMax®  παρέχει γρήγορες, 10 έως 15 λεπτά, αλλαγές χρώματος με υψηλή απόδοση συστήματος, βέλτιση ροή αέρος και μέγιστη χρήση πούδρας ώστε να καλύψει απαιτητικές εργοστασιακές ανάγκες.

 

 
     
     

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.