Σειρά LA 825 Ηλεκτρικών Πιστολιών

Τα πιστόλια υψηλής ταχύτητας LA 825 παρέχουν άμεσο κόψιμο και σταθερή τοποθέτηση κρύας κόλλας για ιξώδες μέχρι και 1.500 centipoise. Οι λειτουργίες υψηλής απόδοσης και τα συμπαγή προφίλ βελτιώνουν την παραγωγικότητα στις εφαρμογές επεξεργασίας χαρτιού και χαρτονιού, καθώς και συσκευασίας.

 

Σύνδεσμοι

LA 825 RC Liquid Adhesive Dispensing Electric Applcators Product Literature

LA 825 Liquid Adhesive Dispensing Electric Applicators Product Literature

Nordson BetterFold Adhesive Dispensing Systems for Paperboard Folding Carton Manufacturing

 

   

 

  • Εγκαθίστανται γρήγορα και εύκολα χρησιμοποιώντας ελάχιστο χώρο. Έχουν ταχύτητα στις συνεχόμενες εφαρμογές 250 Hz ενώ στις διακοπτόμενες η μέγιστη ταχύτητα είναι 500 Hz.
  • Διαθέτουν αυξημένη αντοχή χάρη στο ενιαίο ανοξείδωτο χιτώνιο.
  • Παρέχει σταθερό, μεγάλης ακρίβειας έλεγχο ροής ρυθμίζοντας την διαδρομή του εμβόλου ώστε να προσαρμόζει ανεξάρτητα τον όγκο της κόλλας του κάθε πιστολιού.

 

LA 825 RC Ηλεκτρικά Πιστόλια

  • Είναι ιδανικά για συνθήκες που συναντώνται συχνά σε παραγωγές διαμόρφωσης χαρτονιών. Επιτυγχάνουν άμεσο κόψιμο ψεκασμού κόλλας και καθαρή λειτουργία λόγω του σχεδιασμού μειωμένης κοιλότητας.
  • Η κόλλα τοποθετείται πιο κοντά στην ταινία μεταφοράς χάρη στα μπεκ με προέκταση.
  • Προσφέρεται μία ποικιλία μπεκ σε διάφορα μεγέθη για την κάλυψη μίας μεγάλης γκάμας εφαρμογών.
  • Ιδανικά για εφαρμογές κουκίδας υψηλών ταχυτήτων.

 

LA 825 Ηλεκτρικά Πιστόλια

  • Εξυπηρετούν διακοπτόμενες εφαρμογές και εφαρμογές με υψηλές ταχύτητες που συναντάμε στις βιομηχανίες επεξεργασίας χαρτιού και χαρτονιού.
  • Βελτιώνουν την ευελιξία της παραγωγής με τα πιστόλια πολλαπλών εμβόλων. Προσφέρουν μια ποικιλία μπεκ για εφαρμογές με επαφή και μη-επαφή, με διαμέτρους που κυμαίνονται από 0.3 ως 1.0 millimeters (0.012 to 0.01 in.)
   
Σχετικά Προϊόντα  

 

 

https://www.meltko.com.gr/image/data/images%20products/Liquid%20Adhesive/LA320-Pump-Thumbnail.jpgLS 373 Πιστόλι Ψεκασμού Spray

Ρυθμιζόμενο, με ελεγχόμενο σπειροειδή ψεκασμό για μία μεγάλη γκάμα εφαρμογών κρύας κόλλας στη συσκευασία και στη συναρμολόγηση προϊόντων.

Ρυθμιστές Πίεσης Κόλλας

Οι ρυθμιστές πίεσης διατηρούν σωστή ροή κόλλας και σταθερή απόδοση εφαρμογής.

 
 

 

 
     
     
Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.