Σύστημα Θερμής Κόλλας PURBlue™ 4

 

Τα καζάνια PURBlue 4 επεξεργάζονται αποδοτικά κόλλες που πολυμερίζονται με την υγρασία, όπως πολυουρεθάνες (PUR), σε σαλιγκάρι δύο, τριών ή τεσσάρων κιλών με περιτύλιγμα αλουμινόφυλλου ή σε σαλιγκάρι με πολύφυλλο μονωτικό και αλουμινένιο πάτο. Ο φιλικός στο χειριστή σχεδιασμός του συνδυάζει απλή, αξιόπιστη λειτουργία με εύκολο καθαρισμό και συντήρηση. Τα καζάνια PURBlue παρέχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν με ευκολία μικρούς όγκους κόλλας PUR για αυξημένη παραγωγικότητα και λιγότερα σκάρτα κόλλας.

 

Σύνδεσμοι

PURBlue 4 melters Product Literature

PURBlue 4 Melters Loading and Unloading Video

Edgebanding with Nordson PURBlue 4 Adhesive Melters and EB 60 V Application Heads

PUR Cost Model Calculator

 

 

   
  • Μείωση της θερμικής καταπόνησης και προστασία των χαρακτηριστικών συγκόλλησης με πραγματική επεξεργασία λιώσιματος κόλλας ανάλογα με την αναγκαία ποσότητα.
  • Ελαχιστοποίηση των υπολειμμάτων κόλλας με έμβολο ρυθμιζόμενης ισχύος που παρέχει την ιδανική επαφή ανάμεσα στην κόλλα και στη σχάρα τήξης.
  • Απλοποιεί τη συντήρηση με τη χρήση ενός μόνο εργαλείου, ταχείας απελευθέρωσης σύνδεσμοι σε όλα τα πάνελ και τα καλύμματα.
  • Διευκόλυνση του ξεκινήματος και της λειτουργίας με φιλικά στο χειριστή κοντρόλ, δείκτες γραφικών, χρονοδιακόπτες εβδομάδας/ημέρας και διασυνδέσεις Ι/Ο.
  • Εξαλείψτε την ανάγκη χρήσης αδρανούς αερίου με τη χρήση πολυουρεθάνης.
     
     
Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.