Σύστημα Πολυουρεθάνης (PUR) MiniPUR™ Plus

 

Το καζάνι MiniPUR Plus απλοποιεί την εφαρμογή κόλλας PUR για εφαρμογές μικρού όγκου επεξεργαζόμενο αποδοτικά πολυουρεθάνη σε μικρούς όγκους ακόμη και σε διακοπτόμενες εφαρμογές.

 

Σύνδεσμοι

MiniPUR Plus Melter Product Literature

 

 

 

 

 

 

   

Τα καζάνια MiniPUR Plus διαχειρίζονται αποδοτικά μέχρι 4 λίτρα πολυουρεθάνης σε διάφορες μορφές συμπεριλαμβανομένου σαλιγκαριών και πέλετ με ελάχιστα κατάλλοιπα και μέγιστη παραγωγικότητα. Το πολλαπλών εφαρμογών καζάνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αυτόματη παραγωγή ή με ένα χειροπίστολο να γεμίζει τα δοχεία τροχών για μία μεγάλη γκάμα εφαρμογών συναρμολόγησης προϊόντων συμπεριλαμβανομένου ξυλουργικής και ββιβλιοδεσίας. 

  • Αυτό το μικρό καζάνι μπορεί να επεξεργαστεί οικονομικά κόλλα PUR χαμηλού όγκου.
  • Διατηρεί την ακεραιότητα της κόλλας και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του καζανιού με το οικονομική και με μικρή χρήση σύστημα παραγωγής αζώτου.
  • Εύκολη εγκατάσταση, ξεκίνηση και λειτουργία με λίγες συνδέσεις και φιλικό προς το χειριστή σύστημα ελέγχου με ενδείξης γραφικών.
  • Οικονομική χρήση κόλλας PUR ουσιαστικά χωρίς σκάρτα ή υπολείμματα κόλλας,
Σχετικά Προϊόντα  

 

 

Σύστημα Παραγωγής Αζώτου

Το σύστημα παραγωγής αζώτου της Nordson προσφέρει συνεχή τροφοδοσία αζώτου καθαρότητας 95-99,5% στις κατασκευαστικές λειτουργίες.

 

 
     
     
Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.