Σύστημα VersaPUR™

 

Τα καζάνια VersaPUR επεξεργάζονται αποδοτικά κόλλες πολυουρεθάνης (PUR) ώστε να καλύψουν μια μεγάλη γκάμα απαιτήσεων παραγωγών και εφαρμογών. Αυτά τα καζάνια προσφέρουν εύκολη χρήση, εύκολο καθαρισμό για να απλοποιηθεί η λειτουργία και συντήρηση. Τα καζάνια VersaPUR με την εξαιρετική προσαρμοστικότητα τους έχουν τη δυνατότητα να διαμορφωθούν ανάλογα με τις προδιαγραφές των εφαρμογών και τις διαδικασίες της κατασκευής.

 

Σύστημα

VersaPUR Slug Melters Product Literature

VersaPUR Tank Melters Product Literature

 

 

 

 

   

Καζάνια VersaPUR για Σαλιγκάρια Κόλλας

  • Επεξεργάζονται κόλλες PUR από φιλικά προς το περιβάλλον σαλιγκάρια κόλλας με περιτύλιγμα αλουμινόφυλλου χωρητικότητας 20 λίτρων.
  • Προσφέρουν τη δυνατότητα λιωσίματος της κόλλας ανάλογα με την απαιτούμενη ποσότητα ώστε να μειωθεί η θερμική καταπόνηση και να προστατευθούν τα χαρακτηριστικά της συγκόλλησης.
  • Χρησιμοποιούν ένα πνευματικό έμβολο για να πιέσουν την κόλλα εκτός του σαλιγκαριού, σχεδόν χωρίς να αφήσουν υπολείμματα.
  • Διατηρούν ικανοποιητική ποσότητα στον κάδο ώστε η συνεχόμενη λειτουργία της μηχανής να γίνεται ομαλά κατά την αντικατάσταση των άδειων σαλιγκαριών κόλλας. 

Καζάνια VersaPUR με Δοχεία

  • Επεξεργάζονται κόλλες PUR ή κόκκους EVA.
  • Κάνουν χρήση είτε της ενσωματωμένης ή της εξωτερικής τροφοδοσίας αφρανούς αερίου για να δημιουργήσουν ένα στρώμα αδρανούς αερίου.
  • Έχουν ενσωματωμένο ένα δοχείο πιέσεων με καπάκι για να προστατεύουν την κόλλα από την θερμική καταπόνηση και να διατηρούν τα χαρακτηριστικά της συγκόλλησης.
Σχετικά Προϊόντα  

 

 

EP 48V Πιστόλι Βιβλιοδεσίας

Το πιστόλι βιβλιοδεσίας  EP48V της Nordson προσφέρει  αξιόπιστη εφαρμογή κόλλας PUR για συγκόλληση της ράχης των βιβλίων.

EB 60V Πιστόλι Σχισμής Συγκόλλησης Περιθωρίων

Το πιστόλι EB 60 V συγκόλλησης περιθωρίων χρησιμοποιεί μπεκ σχισμής για εφαρμογή θερμής κόλλας ή κόλλας PUR σε πάνελ.

 

 
     
     
Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.