Σύστημα Παραγωγής Αζώτου

 

To σύστημα παραγωγής αζώτου της Nordson προσφέρει συνεχόμενη, αδιάκοπη παροχή αζώτου καθαρότητας 95-99.5%. Η χρήση του αέριου αζώτου είναι σημαντική για τα συστήματα αφρού της Nordson ή για τα συστήματα που επεξεργάζονται πολυουρεθάνη (PUR).

 

Σύνδεσμοι

Nitrogen Generation Product Literature

 

 

 

 

 

   

Το σύστημα χρειάζεται μόνο μία παροχή καθαρού, πεπιεσμένου αέρα, όπως ο εργοστασιακός αέρας, και σωληνάκια σύνδεσης εισόδου (gas in) και εξόδου (gas out). Μπορεί να προστεθεί, προαιρετικά, ένας προωθητήρας αζώτου ώστε να αυξηθεί η πίεση του αερίου εφόσον αυτό είναι αναγκαίο.

  • Απλή ρύθμιση και λειτουργία χωρίς ηλεκτρικές συνδέσεις ή κινητά μέρη. Η συντήρηση περιλαμβάνει ουσιαστικά την αντικατάσταση του φίλτρου δύο φορές το χρόνο.
  • Η τεχνολογια μεμβράνης διαχωρισμού απομακρύνει τα ανεπιθύμητα αέρια, αφήνοντας το άζωτο να εισαχθεί στο σύστημα με επίπεδα καθαρότητας από 95% έως 99,5%.
  • Αποφεύγετε τον κίνδυνο να ξεμείνετε από άζωτο, και τα σχετικές διακοπές στη λειτουργία της παραγωγής που προέρχονται από αυτό, μέχρι να γίνει η αντικατάσταση των κυλίνδρων αζώτου.
  • Εξαλείφετε την ανάγκη διατήρησης στοκ κυλίνδρων, αυξάνοντας τον αποθηκευτικό σας χώρο, παρέχοντας την καταλληλη εκπαίδευση στο προσωπικό σας.

 

Σχετικά Προϊόντα  

 

 

MiniPUR™ Plus Καζάνια Πολυουρεθάνης (PUR) 

Τα συστήματα MiniPUR προστατεύουν και επεξεργάζονται μικρούς όγκους κόλλας πολυουρεθάνης.

Surefoam™ Σύστημα 

Το σύστημα εφαρμογής αφρόδους υλικού SureFoam ανακατεύει θερμές κόλλες με αδρανές αέριο για να δημιουργήσει αφρώδες υλικό συγκόλλησης κλειστής κυψέλης, όπως την ταπετσαρία στο εσωτερικό των αυτοκινήτων.

 
     
     
Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.