Έμβολο Υποβοηθούμενο με Αέρα για Πιστόλι Α7Α

 

Το υποβοηθούμενο με αέρα έμβολο χωρίς αέρα ψεκασμού της Nordson επιτρέπει στους βαφείς να μετατρέψουν οικονομικά το υπάρχον πιστόλι Α7Α χωρίς αέρα ψεκασμού, σε υποβοηθούμενο με αέρα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

 

Σύνδεσμοι

Air-Assisted Airless Module for A7A Spray Gun Literature

 

 

 

 

   

Το έμβολο είναι σχεδιασμένο για χρήση με ειδικά κατασκευασμένα μπεκ διατομής σταυρού (Cross-Cut nozzles) για ανώτερη νεφοποίηση και έλεγχο των υλικών βαφής με υψηλό ιξώδες.

Η τεχνολογία της υποβοηθήσης με αέρα μπορεί να νεφοποιήσει υγρά με υψηλότερο ιξώδες για αυξημένη ευελιξία τόσο σε θερμαινόμενα όσο και σε μη θερμαινόμενα συστήματα. Και καθώς το έμβολο AAA είναι σχεδιασμένο για εύκολη εγκατάσταση και αφαίρεση, υπάρχει και η επιπλέον ευελιξία των δύο διαφορετικών τεχνολογιών ψεκασμού με ένα μόνο πιστόλι.

 

Σχετικά Προϊόντα

 

 

 

A7A Αυτόματο Πιστόλι Ψεκασμού Χωρίς Αέρα

Το αυτόματο πιστόλι ψεκασμού χωρίς αέρα Α7Α της Nordson είναι σχεδιασμένο για να παρέχει μέγιστη αξιοπιστία σε εφαρμογές βαφής χωρίς αέρα, στεγανωτικών και κόλλας, υψηλής παραγωγικότητας

Μπεκ Πιστολιών Χωρίς Αέρα Ψεκασμού Cross-Cut®

Τα μπεκ Cross-Cut παράγουν μεγαλύτερη ενέργεια νεφοποίησης σε συγκεκριμένη πίεση υγρού, σε σύγκριση με τα συμβατικά μπεκ ψεκασμού χωρίς αέρα.

 
     
     
Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.