Αρθρωτό Πιστόλι Ψεκασμού Α7A

 

Το αρθρωτό αυτόματο πιστόλι χωρίς αέρα Α7Α της Nordson είναι ένα πολυκυκλικό πιστόλι ψεκασμού, λειτουργεί με αέρα, σχεδιασμένο να παρέχει μέγιστη αξιοπιστία σε υψηλής παραγωγικότητας εφαρμογές βαφής χωρίς αέρα, και εφαρμογές στεγανωτικών και κόλλας.

 

Σύνδεσμοι

Modular A7A Automatic Airless Spray Gun Literature

 

   

Τα πιστόλια Α7Α της Nordson παράγουν άριστη νεφοποίηση και ένα απαλό, ελεγχόμενο ψεκασμό ώστε το φινιρισμένο προϊόν να έχει εξαιρετική ποιότητα με ελάχιστο υπερψεκασμό. Τα πιστόλια Α7Α που λειτουργούν με αέρα παρέχουν γρήγορους χρόνους απόκρισης (30 με 40 milliseconds) και ικανότητα κύκλων υψηλής ταχύτητας (μέχρι και 2500 κύκλους το λεπτό).

Η ανθεκτική ανοξείδωτη κατασκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γενικές χρήσεις βαφής είτε σε μη-ανακυκλώσιμη ή σε ανακυκλώσιμη θερμαινόμενη λειτουργία χωρίς αέρα και είναι ιδανικό για υδατοδιαλυτά και ιδιαίτερα διαβρωτικά υλικά.

Ο αρθρωτός σχεδιασμός επιτρέπει την γρήγορη αφαίρεση της συσκευής ψεκασμού χωρίς τη φασαρία της αποσυναρμολόγησης των γραμμών υγρών. Αυτό κάνει τις επισκευές και συντηρήσεις γρήγορες και με ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Το αρθρωτό πιστόλι ψεκασμού διατίθεται σε διάταξη μονού και διπλού θαλάμου. Τα πιστόλια ψεκασμού Α7Α διπλού θαλάμου είναι ιδανικά για ακαριαία αλλαγή χρώματος σε ρομποτικές εφαρμογές βαφής και σε γραμμές βαφής με βαρέλια.

Χαρακτηριστικά και Πλεονεκτήματα

Αυξημένη Απόδοση Μεταφοράς

  • Γρήγοροι κύκλοι με άμεσο κόψιμο - παρέχει ακριβής εφαρμογή με ελάχιστα σταξίματα
  • Χρήση με τα μπεκ Διατομής Σταυρού και τα μπεκ Θόλου - για αποδοτική νεφοποίηση δύσκολων να νεφοποιηθούν υλικών με ελάχιστα σκάρτα χρώματος
  • Προαιρετικά ο προθερμαντήρας NH-4 της Nordson - μειώνει και ελέγχει το ιξώδες των υλικών για βελτιωμένη απόδοση λειτουργίας και επίδοση

 

Αυξημένος Χρόνος Χρήσης

  • Ο αρθρωτός σχεδιασμός για τη γρήγορη αφαίρεση του πιστολιού ψεκασμού βοηθά στο γρήγορο καθαρισμό και επισκευή με ελάχιστα σταματήματα
  • Η ανοξείδωτη κατασκευή είναι ιδανική για υδατοδιαλυτά υλικά και υλικά με πολυμερισμό UV
  • Το φυσίγγιο έχει επίστρωση PTFE για αντίσταση στο χτίσιμο χρώματος στο ελατήριο και στον άξονα
  • Στηρίζεται σε στρογγυλό μπράτσο διαμέτρου 1/2" - για γρήγορη, εύκολη εγκατάσταση

 

Σχετικές Λύσεις

 

 

 
Κατασκευή Βαρελιών    
Ανεξάρτητα από το μέγεθος των βαρελιών σας, η Nordson προσφέρει μία πλήρη γραμμή συστημάτων θερμού ψεκασμού χωρίς αέρα για τις ανάγκες της παραγωγής σας.  
   
Επεξεργασία Τροφίμων    

Τα ηλεκτροστατικά συστήματα ψεκασμού, οι αντλίες και τα συστηματα βαφής πούδρας της Nordson παρέχουν αξιόπιστη, ακριβή απόδοση σε όλες τις εφαρμογές τροφίμων.

 

 
Σχετικά Προϊόντα    

A7A Βαλβίδες Αλλαγής Χρώματος

Οι βαλβίδες αλλαγής χρώματος Α7Α της Nordson παρέχουν γρήγορη και αξιόπιστη αλλαγή χρώματος για βελτιωμένη παραγωγικότητα και μέγιστη επίδοση λειτουργίας.

A7A Αυτόματα Πιστόλια Ψεκασμού Χωρίς Αέρα

Το αυτόματο πιστόλι ψεκασμού χωρίς αέρα Α7Α της Nordson παρέχει βέλτιστη αξιοπιστία σε υψηλής παραγωγής  εφαρμογές βαφής, στεγανοποιητικών και κόλλας.

 
     
     

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.