Βουλωμένα Πιστόλια θερμόκολλας; ΟΧΙ πια! Γρήγορα, Εύκολα, Αποτελεσματικά Αυτόματα Πιστόλια Θερμόκολλας μόνο από τη MELTKO

Πόσες φορές δεν έχετε αναρωτηθεί για την ταχύτητα, την αποτελεσματικότητα και τη διάρκεια ζωής του αυτόματου πιστολιού θερμόκολλας σας; Πόσες φορές έχει βουλώσει το πιστόλι θερμόκολλας που έχετε επιλέξει την πιο ακατάλληλη στιγμή; Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε και να προτιμήσετε μια πιο αποτελεσματική και αποδοτική λύση.

Τα αυτόματα πιστόλια θερμόκολλας Miniblue της MELTKO, με την υπογραφή του μεγαλύτερου κατασκευαστή αυτόματων πιστολιών θερμόκολλας παγκοσμίως, της NORDSON, είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν ταχύτητα, αξιοπίστα και αποτελεσματικότητα. Διατίθενται σε 2 εκδόσεις:
• Με βελτιωμένη σχεδίαση «μπίλιας και έδρας», το αυτόματο πιστόλι θερμόκολλας Mini Βlue ΙΙ εφαρμόζει με εξαιρετική ακρίβεια την κόλλα, σε γρήγορες ταχύτητες, έως και 2 ms, και διάφραγμα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Έχει τετραπλάσιο χρόνο ζωής σε σχέση με τα κλασικά διαφράγματα. Το πιστόλι Mini Blue II παρέχει ανώτερη, διακοπτόμενη παροχή κόλλας αφήνοντας λιγότερες ουρές, ίνες και υπολείμματα κόλλας στη γραμμή από ότι άλλα αυτόματα πιστόλια θερμόκολλας.

• Συνδυάζεται με το έμβολο Sure Bead με ενσωματωμένη βελόνα, μειωμένη κοιλότητα και κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Πρόκειται για το αυτοκαθαριζόμενο πιστόλι θερμόκολλας που συνδυάζει τα οφέλη της υψηλής ταχύτητας και της μεγάλης διάρκειας ζωής του αυτόματου πιστολιού Μini Blue II με την τεχνολογία απόφραξης των έμβολων Sure Bead.

Τα έμβολα SureBead είναι τα μοναδικά παγκοσμίως αυτοκαθαριζόμενα έμβολα που με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας, λειτουργούν με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα χωρίς να φράζουν. Έτσι, εξοικονομούν χιλιάδες ευρώ ετησίως από απώλεια παραγωγικότητας, χειρωνακτική εργασία και κατεστραμμένα υλικά.

Με την εφαρμογή της υψηλής τεχνολογίας «NEEDLE-AND-SEAT» αρκεί ένας αυτόματος ψεκασμός για να καθαριστούν τα μπεκ, εξασφαλίζοντας έτσι τη σχεδόν άμεση απομάκρυνση διαφόρων υλικών, όπως κάρβουνο, που μπορεί να βουλώσουν το στόμιο των πιστολιών. Επιπλέον, τα έμβολα SureBead μπορούν να αλλάξουν γρήγορα και εύκολα τη ροή της κόλλας που εκτοξεύουν, καθώς είναι αποσπώμενα με μειωμένη κοιλότητα ακροφυσίων.

Καλέστε μας τώρα στο 210 9407 906 και ενημερωθείτε για όλα τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Mini Blue και Mini Blue Sure Bead.

Μοιραστείτε το :