Απόλυτη ακρίβεια στην εφαρμογή με λαμπτήρα εστίασης υπέρυθρης ακτινοβολίας

Όταν οι απαιτήσεις σας είναι πολύ υψηλές και χρειάζεστε απόλυτη ακρίβεια στην εφαρμογή με μηδενικά λάθη, τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευθείτε τη MELTKO. Διαδικασίες όπως η λείανση, η συγκόλληση ή η ήλωση απαιτούν θερμότητα υψηλής έντασης σε πολύ μικρά σημεία, τα οποία πολλές φορές είναι δύσκολα στην πρόσβαση. Ο λόγος φυσικά για τον σημειακό υπέρυθρο λαμπτήρα. Σε αντίθεση με τις συμβατικές μορφές θέρμανσης, ο σημειακός υπέρυθρος λαμπτήρας εκπέμπει θερμότητα ακριβώς εκεί που χρειάζεται μέσω ενός οδηγού φωτισμού. Οι υπέρυθροι λαμπτήρες έχουν πολύ μικρό χρόνο απόκρισης, οπότε ενεργοποιούνται ακριβώς την στιγμή που χρειάζεται θερμότητα. Καθ’ όλη την λειτουργία τους, η οπτική ίνα παραμένει κρύα και για αυτόν τον λόγο δεν καταστρέφονται τυχόν ευαίσθητα υλικά που βρίσκονται στο περιβάλλον. Η θερμότητα της υπέρυθρης ακτινοβολίας εφαρμόζεται στο τέλος της οπτικής ίνας (οδηγού φωτισμού) που σχηματίζεται, με μεγάλη ένταση, ακριβώς στο σημείο που χρειάζεται, χωρίς πολύπλοκα συστήματα εστίασης ή σύνθετες προφυλάξεις ασφαλείας, όπως θα απαιτούσε ένα λέιζερ.

Χαρακτηριστικά
•    Υπέρυθρη ακτινοβολία για πολύ μικρές περιοχές
•    Η οπτική ίνα εφαρμόζει υπέρυθρη ακτινοβολία ακόμα και σε δυσπρόσιτα σημεία
•    Ακτινοβολία υψηλής έντασης χωρίς πολύπλοκα συστήματα ανάκλασης
•    Ιδανικό για λείανση, συγκόλληση ή ήλωση πολύ μικρών εξαρτημάτων

Τεχνικά στοιχεία
•    Υπέρυθροι λαμπτήρες τεχνολογίας short wave
•    Επιφάνεια εφαρμογής θερμότητας οπτικής ίνας διαμέτρου 2-5mm
•    Ισχύς έως 500kW/m²
•    Χρόνος απόκρισης δευτερολέπτων

Με αυτά τα χαρακτηριστικα και με τα ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά την εφαρμογή, δεν έχετε παρά να εμπιστευθείτε τους καλύτερους. Μην ξεχνάτε πως όταν εφαρμόζετε τόσο υψηλές τεχνολογίες, όπως αυτές της MELTKO, τότε μειώνετε το κόστος της παραγωγής σας, γλυτώνετε από οποιοδήποτε λάθος και κερδίζετε σε ταχύτητα και ποιότητα.

Καλέστε μας τώρα στο +30 (210) 940-7906 και ενημερωθείτε για όλες τις υψηλές τεχνολογίες που εμπορευόμαστε στο χώρο του βιομηχανικού εξοπλισμού.

Μοιραστείτε το :