espa banner

APRONECS

Apronecs Pajsje Pastrimi me Ultrasonic

Pajisjet e pastrimit me ultrasonic jane te projektuara per nje pastrim te shpejte dhe te lehte per pjeset e sistemit te ngjitjes se ftohte, ato jane ne dimensione 3 deri ne 62 litra, me ngrohje dhe te ftohte.

Per me teper informacion shypni ketu.

 

 

meltko product photo
Share this :

περιγραφή ένταξης σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ

This will close in 0 seconds