espa banner

DONALDSON

Donaldson Filtra Per Kabina lyerjeLlikuide dhe Elektrostatke

Donaldson eshte kompania me e madhe ne prodhimin e sistemeve te filtrimit te ajrit, te cilat rrisin dukshem jetegjatesine e kabinave te lyerjes dhe ulin konsumin e bojes.

Filtrat prodhohen me teknologjine Ultra Web dhe kane jetegjatesi  te madhe dhe consume dhume te vogel te energjise elektrike.

Per me teper informacion shypni ketu.

meltko product photo
Share this :

περιγραφή ένταξης σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ

This will close in 0 seconds