espa banner

GARD CHEMICALS

Solucione pastrimi ekologjike

Gard Chemicals eshte lider boteror ne prodhimin e sulucioneve ekologjike te pastrimit per ngjites te ngrohte edhe te ftohte. Produktet Gard Chemicals jane ten je sdandarti te larte dhe te certefikuara nga organizata nderkombetare per cilesine e tyre

Per me teper informacion shypni ketu

 

Share this :

περιγραφή ένταξης σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ

This will close in 0 seconds