NORDSON

Nordson hot melt systems

Nordson supplies a wide range of hot melt systems for many applications. To select the right system

you have to define your needs and choose among a variety of pumps, different size melters, heated hoses and guns of Nordson.You will very satisfied with your system that is easy to install, operate and service.

Per me teper informacion shypni ketu.

Nordson sisteme per ngjitje te ftohte

Sistemet tona per ngjitje te ftohte ofrojne rezultate me saktesi milimetrike, ne linja te ndryshme prodhimi me presion te ulet. Ne kemi nje game te gjere pistoletash kontakti dhe jo kontakti me detalin. Ne mund tju ndihmojme qe te beni zgjedhjen e duhur.

Per me teper informacion shypni ketu.

Nordson sprucim llaku per ambalazhime metalike

Nordson eshte nga te paktat kompani qe ze vendin e pare ne bote per sistemet e sprucimit te llakut, per industrine e ambalazhimeve metalike si konserva, fuci metalike etj, per industine ushqimore.

Per kete arsye prodhues te medhenj ne ne fushen e ambalazhimit metalik I drejtohen kopanise Nordson,  qe ti jap zgjidhje ketij procesi.

Per me teper informacion shypni ketu.

Nordson EFD Sprucimi I lendeve likuide.

Nordson EFD ze vendin e pare ne bote per prodhimin e sistemeve te sprucimit likuid me saktesi milimetrike. Sistemet tona jane 100% te kontrollueshme ne sprucimin e lendeve likuide, si bojrat,lende yndyrore etj.

Ne ofrojme zgjidhje per te gjitha kompanite e prodhimit qe kane ne perdorim sisteme likuide.

Per me teper informacion shypni ketu.

Nordson Non-Woven

Eksperienca shumevjecare e kompanise Nordson, na jep mundesine qe ne te ofrojme sherbim cilesor dhe profesional ne fabrikat e prodhimit te: panolino per femije, produkte per femrat dhe moshat e treat, carcafe mjeksore dhe te gjitha produktet e tjera qe perfshijne Non-Woven.

Sistemet tona jane dizenjuar per tu pershtatur ne menyre te persosur ne linja tuaja te perodhimit.

Per me teper informacion shypni ketu.

Nordson sisteme lyerje likuide

Nordson eshte lider boteror ne prodhimin e sistemeve te lyerjes likuide.  Kompania jone ofron siteme elektrostatike te cilat punojne me ane te rrymes elektrike dhe jo elektrostatike te cilat perdoren ne luerjen e bojrave dhe llakut (vernik).

Per me teper informacion shypni ketu.

Nordson sisteme lyerje elektrostatike me boje puder

Nordson prodhon nje game te gjere sistemesh per lyerje me boje puder, si manual te thjeshte Dhe sisteme robotike te programuara dhe me kabine lyerje. Teknologjia jone ofron lyerje perfekte, ekonomi ne kosten e bojes si dhe lehtesi ne perdorimin e pistoletave ne procesine lyerjes

Per me teper informacion shypni ketu.

Nordson sisteme per lyerjen ose sprucimin e produkte me nje sh dy component.

Sisteme per produkte me viskozitet te madh me nje ose dy component si : ngjitese, silicon, poliuretan, vaji, graso, astar me 2 komponent etj. Gjithashtu ofrojme dhe sisteme per ngjitjen E sistemeve elektronike, prodhimin e fllanxhave dhe sume proceseve te tjera.

Per me teper informacion shypni ketu.

Nordson sisteme UV

Sistemet UV ultraviolet ndihmojne fabrikat ne procesin e prodhimit me nje kosto te ulet. Duke pasur teknologjine microwave ofrojne zgjidhje te shpejte me prescizion te larte dhe ekonomik.  Sistemet UV perdoren ne produkte si: druri, plastike, xhami, bojra, etj.

Per me teper informacion shypni ketu

Nordson pjese kembimi  per impjantet e lyerjes dhe aparatura matese.

Nordson ofron nje game te gjere pjesesh kembimi per te gjita sitemet e saj ne impjantet e lyerjeselektrostatike,  imjante vetepastrimi qe shrbejne per ndrimin e shpejte te ngjyrave gjate procesit te lyerjes

Per me teper informacion shypni ketu.

 

 

 

 

Share this :