espa banner

NOVASENS

Novasens matesa per ngjitjen e ngrohte

Qe nga viti 1991 Novasens ofron produkte shume cilesore si: matesa per temperaturen me sensor me rreze. Matja e temperatures behet pa prekur siperfqen e ngjiteseit.

Aparaten e matjes me sensor me rreze perdoren edhe ne industrine non-woven, plastike, farmaceutike, fonder, dhe ne shume fusha te tjera te industries se paketimit.

Per me teper informacion shypni ketu.

 

 

 

 

 

meltko product photo
Share this :

περιγραφή ένταξης σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ

This will close in 0 seconds