espa banner

REKA KLEBETECHNIK

Reka Klebetechnik Pistoleta dore per gnites te ngrohte

Reka Klebetechnik eshte nje kompani Gjermane e specjalizuar per prodhimin e pistoletave manual te ngjitesit te ngrohte qe nga viti 1977. Ka nje game te gjere pistoletash, te lehta ne perdorim, per te pershtatshem per te gjitha llojet e ngjitesave te ngrohte qe ofron tregu. Gjites ne forme tubi, ne forme kokrrizash, paketime 310ml etj. Reka ka edhe pistoleta manual qe sprucojne ne forme sprajti, vizimi dhe me pika

Per me teper informacion shypni ketu.

 

 

 

meltko product photo
Share this :

περιγραφή ένταξης σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ

This will close in 0 seconds