SERVICE

Sherbim I standarteve te larta vetem nga MELTKO AE

Per 40 vjet MELKO AE punon si shperndares I sistemeve Nordsondhe  me nje standart te larte ne sherbimin e tyre. Qellimi jone eshte ti ofrojme klienteve tane nje sherbim teknik sa me cilesor dhe te organizuar, kontroll te detajueshem pas blerjes te sistemeve nga klienti.

Magazina – Pjese Kembimi

Magazin qendrore ne Holande me rreth 40.000 pjese te ndryshme kembimi per nje sherbim ekspres te klienteve. Dorezimi behet ne bashkpunim me kompanin UPS e cila mundeson qe Brenda 24 oreve pjeset te jene ne magazine tone ne Athine.

Ne ju mundesojme ta shikoni sistemin qe ju deshironi te bleni si dhe te vendoset ne gjendje pune perpara se jut e vendosni per ta blere ate.

Te perdorora

Ne ofrojme sisteme te perdorura, te cilat jane plotesisht te revizionuara ne tekniket tane te specializuar te MELTKOS AE, ato shiten me gjysmen e cmimit te sistemeve te reja dhe ofrohen nga firma me nje vit garanci.

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΟ 210 94 07 906
Share this :