espa banner

ZGJIDHJE

MELTKO ZGJIDHJE

Kur cilesia e larte takohet me specjalistet e duhur atehere ketu flasim per MELTKO AE. Ndaj dhe sistemet e Meltkos mund ti gjeni ne fusha te ndrysheme te industries prodhimit.

Mjafton nje telefonate ne Nr +30 2109407906. Ju mund te bisedoni me stafin e specjalizuar I cili do tju drejtoj ne zgjidhjen e kerkesave tuaja.

meltko product photo

Ambalazhimi

meltko product photo

Elektronika

meltko product photo

Prodhim linja kabllore

meltko product photo

Druri

meltko product photo

Bateri

meltko product photo

Ambalazhime metalike

meltko product photo

Panele fotovoltaik

meltko product photo

Liberlidhje

meltko product photo

Arte Grafike

meltko product photo

Impjante lyerje

meltko product photo

Montime

meltko product photo

Llampa UV

meltko product photo

Nonwoven

meltko product photo

Paketim qese letre

meltko product photo

Llampa IR

meltko product photo

Industria e ilaceve

meltko product photo

Dysheke

meltko product photo

Fllanxha te ndryshme

Share this :

περιγραφή ένταξης σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ

This will close in 0 seconds